stat4u
Lista roślin naczyniowych   Międzynarodowy Słownik Hydrologiczny   Encyklopedia Ziemi   Encyklopedia pnączy   Ochrona przyrody   Zielone technologie
Linum.pl Strona Główna Linum.pl
Forum przyrodniczo ekologiczne
Ochrona środowiska i przyrody

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Forum na SPRZEDAŻ !!!
Kontakt:
thommen@wp.pl
Gadu: 5551820

Poprzedni temat :: Następny temat
Ja
Autor Wiadomość
Tom 
Administrator

Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 17:38   Ja

Tomasz Łypaczewski - 23 lat. Jestem studentem I semestru studiów II stopnia na kierunku ochrona środowiska na uczelni PWSOŚ (Prywatna Wyższa Szkoła Ochrony Środowiska) w Radomiu. Od dzieciństwa mieszkam w Radomiu (jestem też częstym gościem Zakopanego i Warszawy).
Już od młodości interesowałem się otaczającą mnie naturą (zawsze byłem ciekawy wszystkiego). Starałem się zrozumieć mechanizm jaki działa i napędza przyrodę do dalszego rozwoju i przeciwstawiania się działalności antropogenicznej. Oczywiście zrozumienie tych zagadnień przerastało młodego człowieka... Możliwe że takie zainteresowania wpłynęły na to że zdawałem maturę z geografii (pod. + roz.). Dalsze kroki w edukacji podjąłem studiując ochronę środowiska (często mnie drażniło nieodpowiednie zachowanie człowieka w stosunku do przyrody).

Dlaczego akurat forum przyrodniczo-ekologiczne?

Postanowiłem założyć forum. Jest to forma interaktywna w edukacji proekologicznej, którą każdy może zobaczyć jak się rozwija i przyczynić się do jej rozwoju. Zadając pytania i otrzymując odpowiedzi pomagasz nie tylko sobie ale i innym, którzy szukają pomocy.
Forum stworzyłem nie po to, aby przyciągać ludzi przed ekrany komputerów, ale po to by zachęcić i zmobilizować ich do działania na rzecz poprawy stanu środowiska przyrodniczego w rzeczywistości. Jeżeli będziemy tylko pisać o problemach, a nie je rozwiązywać efekty będą marne (jak w ogóle będą). Pomóżmy razem Naszej Ziemi! Nie patrzmy na innych że zrobią to za Nas. Nie mówmy, że nas to nie dotyczy zostawiając problem przyszłemu pokoleniu. Każdy z Nas nieświadomie może pomóc Nam!

Oprócz tego jestem:
• Właścicielem kilkunastu portali w Polsce i na Świecie
• Programista i Webmaster oraz H.
• Przyjaciel Linux'a
Ostatnio zmieniony przez Tom Czw 13 Maj, 2010 18:45, w całości zmieniany 27 razy  

Poziom: 33 HP   14%   417/2982
   MP   100%   1424/1424
   EXP   41%   48/117
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi